Træning i klubtøj

20-07-2022

Flere af vore gode sponsorer har udtrykt bekymring og lidt forundring over, at ryttere deltager i officielle træninger i klubben uden vores trøje. 

Bestyrelsen må derfor igen gøre opmærksom på, at det er obligatorisk at køre i klubbens trøje på officielle træningsdage tirsdage og lørdage.

Det er en forpligtelse, som vi har over for vores sponsorer. 

Bekymringen fra sponsorerne kan på lang sigt bringe fremtidige sponsorater i fare, hvilket vil være ærgerligt, da over halvdelen af klubbens indtægter kommer fra sponsorater. 

 

Klubbens officielle trøje og evt vindvest kan anskaffes til under halv pris af, hvad mærket Alé sælger sin trøje til i almindeligt udsalg. 

Der er for det meste tøj på lager og de kan prøves og købes hos vores sponsor Cyklebørsen.

Til info er der også mulighed for at købe bukser, vindvest og vinterjakke til favorable priser. 

 

 

Vi vil ved samme lejlighed udtrykke vores anerkendelse af, at så mange møder op i trøjen.

 

På vegne af bestyrelsen i LFCK

Læs mere

Nordisk Mesterskab 2022

29-07-2022

Klubben afholder Nordisk mesterskaber og løb for ungdomsklasserne den 21. august 2022.

 

Løbet bliver kørt på klubbens velkendte rute i Kettinge, både på den korte rute og på den lange rute.

 

Til det arrangement skal vi bruge et antal hjælpere, både som flagposter og til diverse andre poster på forskellige steder i løbet af dagen. De fleste flagposter kommer til at stå med en trafik official fra Hjemmeværnet.

 

Såfremt du har mulighed for at hjælpe, skriv eller ring til mig, Casper Hagen, enten på telefon 29931892 eller mail [fa.hagen@gmail.com](mailto:fa.hagen@gmail.com). Du kan også skrive til mig på Messenger.

 

Vi skal bruge hjælpere både formiddag, så du må gerne præcisere hvornår på dagen du kan hjælpe. Selvfølgelig også hvis du kan hjælpe hele dagen, evt. med et skift på en anden post. Tidshorisonten på posten er typisk mellem 3-4 timer.

 

Hjælperne får naturligvis mad og drikke undervejs fra klubben.

 

Mvh

 

På bestyrelsens vegne

 

Casper Hagen

Læs mere