Ny træner om lørdagen

17-05-2022

Vi har fået ny lørdagstræner 😃

Det er Svend Jørgensen der har sagt ja til at lave nogle gode træninger til os om lørdagen.

Bestyrelsen takker Svend mange gange for at ville prøve at styre os 😁

Tag alle sammen godt i mod Svend som lørdagstræner og husk at sæt pris på alle de frivillige i klubben der gør et stort stykke arbejde.

Læs mere

Børnetour

15-03-2022

 

Tour de France kommer til Nykøbing Falster!

Tour de France kommer til Danmark i juli 2022, men allerede lørdag den 11. juni. tages der i Nykøbing Falster forskud på festlighederne, når alle børn og unge i alderen 3-15 år inviteres til at prøve kræfter med BørneTour. BørneTour er et begyndercykelløb pakket ind i de gule Tour de France-farver hvor alle kan være med, uanset niveau og uanset om man ligger inde med en racercykel eller en gammel havelåge. Der er 200 pladser og tilmeldingen skal ske på www.børnetour.dk senest på eventdagen.

BørneTour arrangeres af den lokale cykelklub Lolland Falster CK, Guldborgssund kommune, Danmarks Cykle Union, Grand Départ Copenhagen Denmark, ŠKODA Danmark og Frog Bikes. BørneTour køres over hele landet i mere end 30 byer, som forhåbentligt skal være med til at gøre den danske Tour-start til en helt uforglemmelig begivenhed.

Læs mere

LFCK mini-motionsløb

15-03-2022

Invitation til LFCK "mini-motionsløb" søndag d. 29. maj 2022

Vi starter ved Tingsted Kultur- og Foreningshus i Tingsted og tager en tur på 70 - 80 km rundt på Falster, hvor du vil opleve nogle af Falsters flotteste områder. Efter turen er der pølser/brød og en sodavand til alle. 

Vi håber, at der er mange der vil deltage for at gøre det til en god dag på Falster. 

Læs mere

Træning i vinterhalvåret

12-11-2021

Lørdag er der træning fra Torvet i Nykøbing F. med afgang kl. 10.00

Tirsdag er der træning fra Systofte (Hofa Fliser) med afgang kl. 17.30

Læs mere