Klubtur til Nice - I sporet på Tour De France 2024

Antal tilmeldte: 10 Pris: 700 DKK Lokation:
Promenade Des Anglais, for enden af Boulevard Gambetta
6000 Nice
Dato:
02-06-2024 00:00
08-06-2024 01:00
Sidste frist for tilmelding:
31-03-2024
Beskrivelse

Vil du med når LFCK til juni næste år, tager til Nice for at prøve kræfter med blandt andet de sidste to etaper af Tour De France 2024?

LFCK har i samarbejde med en af de lokale cykelklubber i Nice, IFC Nice, fået arrangeret lokale guider, og følgebil i det helt fantastiske cykelterræn omkring Nice på den Franske Riviera.

Planen, hvor der er forbehold for mindre ændringer primært i forhold til hvilke dage ruterne køres, er at vi sammen kører fire ture, hvoraf de to vil være de sidste to etaper af touren 2024, den 20- og 21 etape.

Søndag den 2 juni, Monaco til Nice over Col d’Eze. (den afsluttende enkeltstart og sidste etape i TDF 24)

Mandag den 3 juni, Col d’Eze og Col de la Madone.

Onsdag den 5 juni, den 20 etape i touren, og den store tur – Col de Braus, Turini, La Colmaine og Couillole

Fredag den 7 juni, Col de Vence

Starttidspunkt alle dage er kl 09.00. på Promenaden for enden af Bd. Gambetta.

Det som LFCK tilbyder er cykelturene, lokale guider og følgebil. Man sørger selv for transport og indkvartering. Planen er at vi to gange i perioden reserverer borde på lokale restauranter og går ud og spiser sammen, ingen tvang blot et tilbud med separat tilmelding.

Det betyder at vi blot samles på Promenade Des Anglais og sammen med vores guider kører turene. Herefter er man på egen hånd, eller kan lave aftaler om fælles aktiviteter hvis man vil. Det betyder også at man kan tage sin familie med hvis man vil, og nyde Nice og rivieraen når der ikke cykles.

Da man selv skal sørge for transport og indkvartering, samt betale for sin egen forplejning, så er der kun udgifter til de lokale guider som vi giver hver en gave, samt restaurantbesøg med os, som tak for deres hjælp. Derfor er udgiften for LFCK-medlemmer 350 kr. pr. cyklende deltager. Evt. familie oa. der ikke cykler skal naturligvis ikke medvirke til at betale for cykelguiderne, og skal heller ikke tilmeldes turen. Har man derimod venner uden for klubben der cykler og vil med på turene, er de velkomne, men så skal de betale 700 kr. for turen, og skal tilmeldes så vi ved hvor mange der er med på turene.

De fire ture køres som beskrevet med to afsluttende TDF 2024 etaper, samt to ture af kendte bjerge i det helt fantastiske cykelterræn omkring Nice – ønsker man ikke at køre de fulde distancer på de fire ture så kan man køre med noget af vejen og selv finde retur til Nice når man vil det, dog vil det være sådan at der på den lange tur vil være to muligheder for at "stå af" undervejs og blive guidet tilbage til Nice af vores guider. Man behøver heller ikke køre med på alle fire ture, men kan nøjes med at melde sig til på de ture man har lyst til, men prisen er den samme uanset om man kører alle fire eller færre. Det kan dog IKKE anbefales at man kommer direkte hjemmefra uden bjerge i benene og vil køre den LANGE tur den 5/6 da den fordrer at man lige er tilvænnet temperatur og bjerge.

Altså ret frie tøjler, vil man bo 5-stjernet, på vandrehjem eller andet, så står det frit for, vil man flyve eller køre til Nice, ja det er også op til en selv. Tilmeldingen gælder kun cykelturene og så skal man angive om man vil deltage i fællesspisningerne – så nemt er det 😊

Turen er simpelthen for fed til at du kan sige nej, så uge 23, 2024 kan du godt allerede nu reservere i din kalender hvis du blandt andet vil prøve kræfter med de sidste to etaper af touren 2024. Sidste tilmelding bliver 31/3 - 2024 - HUSK at logge ind for at få medlemsprisen på arrangementet.

Har du spørgsmål til turen skal de rettes til bestyrelsesmedlem Morten Rastrup Hansen, eller ungdomstræner Jesper Frimand.

Mvh Bestyrelsen i LFCK.

Ps. En lille disclaimer, Tourruterne vil blive fulgt så tæt som det er muligt, men LFCK er desværre ikke i stand til at overtale myndighederne til at ensrette gaderne i Monaco og Nice på samme måde som Tour societetet er – det skal vi naturligvis beklage på forhånd 😉

Ekstra information

Med på alle ture
Med på nogle ture, angiv hvilke i kommentarfeltet
Med på restaurantbesøg 1
Med på restaurantbesøg 2

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 700 DKK