Vintertræning 2021/22 i LFCK

 
I perioden fra den 25. september til og med 16. oktober vil der i videst muligt omfang blive kørt nogle trænings/hyggeture tirsdag og lørdag, hvis vejret tillader det. Som udgangspunkt vil der derfor være ture fra torvet tirsdag og lørdag til vanlig tid i ugerne 39 til 41 – men da vejret kan være meget omskifteligt, og vi fortsat vil være på valgfri cykler så skal I holde ekstra øje med facebooksiden da eventuelle ændringer vil blive annonceret her SENEST 45 min før start (vi tilstræber naturligvis at melde ud så hurtigt det er muligt)
LFCK Træning holder efterårsferie i uge 42
 

Vintertræningen i vintersæsonen 21/22 starter op med første træning fra HOFA Fliser i Systofte tirsdag den 26. oktober klokken 18.00, og kører herefter fast tirsdage og lørdage, på de sædvanlige tidspunkter, lørdag kl. 10 og tirsdage kl. 18 – Lørdagstræningen er med start på torvet, og tirsdagstræningen er med start fra Systofte.
 
Vintertræning fra og med den 26. oktober foregår på cykler med fuldt dækkende skærme, og om tirsdagen er der endvidere krav om lygter. Der vil ikke være undtagelser fra krav om skærme under vintertræning, kravet gælder til ALLE de officielle træninger i klubregi tirsdage og lørdage.
 
Traditionen med nogle længere træningsture på Sjælland i perioden fra januar til april, vil vi prøve at opretholde i det omfang vejret, og omstændighederne tillader det. Turene vil blive meldt ud på hjemmesiden og via Facebook.
 
Vi ser frem til at køre med jer
J & J