Bestyrelsens beretning i LFCK 2018

Bestyrelsens beretning sidste år slog et stort tema an med løfte om et stort cykelår på Sydhavsøerne i 2018. Dette er nu indfriet med et DM karakteriseret som et af de bedste DM i mange, mange år. Ordet ”Folkefest” har været nævnt mange gange i forbindelse med enkeltstarten midt i Nykøbing F. og de samlede starter med mål i Nysted.

Den 4. august 2018 havde vi besøg af PostNord DanmarkRundt, hvor LFCK afviklede enkeltstarten på en rute i Nykøbing F.

I slutningen af september blev LFCK som kulmination belønnet med hæder i form af udnævnelse til ”Årets forening 2018” i Guldborgsund kommune.

Derfor endnu en gang tak til alle! LFCK har løftet sig helt op på øverste hylde som arrangør af cykelløb af højeste karat i Danmark transmitteret direkte på landsdækkende TV til både DM og enkeltstarten i PostNord DanmarkRundt.

Samarbejdet med Guldborgsund kommune er blevet tæt og gnidningsfrit, selv når der er cykelløb flere dage i træk.

LFCK har nu ryttere med i både H-klasserne og U-klasserne, hvor der næsten hver weekend er deltagelse med point til klubben.

LFCK fik desuden en Nordisk mester i enkeltstart, da turbo tog det sidste skridt op på præmieskamlen.

Der er stadig mulighed for træning for alle flere gange om ugen, hvilket vi ikke kan takke trænerne nok for. Der har været afholdt sommercup på landevejen, hvilket forventes fortsat i 2019.

Fra MTB, siden.

Vi har afholdt 2 sommercup, første i Systofte grusgrav med deltagelse af knap 30 mtb,er, selvom vi ramte dagen hvor der var afbud pga. Sydhavsstafetten.

Anden sommercup i Hamborg skoven, med over 35 deltager. Så det er vi meget tilfredse med.

2019 har vi planer om at holde 3 MTB-cup, og begynde at planlægge et større mtb løb. Og så fik vi en lille gruppe LFCK Fehman Rundt på Montainbike, de havde en god tur på knap 80 km.

Tak for endnu et stort cykelår i LFCK og tak alle sammen for jeres store indsats i LFCK!

John Frejlev, Formand LFCK