TV2 på tour 2016

TILMELD DIG HER

Vi kan endnu gang byde velkommen til Tour de Marielyst den 20-21. juli i Marielyst i år. Vi har i samarbejde med Guldborgsund kommune og TV2 stablet cykelløb på benene for børn og voksne.

Senior Race- Tour de marielyst

Senior/ Dame / Junior race

TV 2 på Tour afholder motionsløb for glade amatører, motionister og voksne, der bare gerne vil vise cyklen frem på den store scene. Vi sikrer ruten og sørger for digital chip-tidstagning. Det eneste du skal gøre er at trampe watt i pedalerne og ellers nyde en fantastisk cykeloplevelse rundt på de bedste ruter og sikreste rammer.

Der køres løb i to rækker – Junior Race for aldersgruppen 13 – 16 år eller Senior Race fra 17 år og op efter. Juniorløbet bliver afholdt samme dag og på samme rute som Seniorrytterne, der i år er delt op i et herre- og et dameløb. Og i ægte Tour de France-stil vil der selvfølgelig være præmieoverrækkelse til de hurtigste mænd, kvinder og juniorryttere.

Derudover udvider vi i år cykeloplevelsen med et væddeløb for licensryttere, der har lyst til at prøve kræfter mod hinanden.

 

Kids Race - tour de MarielystKids 3-12 år

Kids Race er gratis og bliver afholdt på en sikker lukket rute. Forældrene kan eventuelt løbe med de yngste i alderen 3 – 4 år. Rutelængden vil variere efter alder, så vi bedst muligt sikrer at alle får en god oplevelse. Alle deltagere får en T-shirt, en goodiebag og en is.

Husk sikkerhed frem for alt, og alle deltagere skal cykle med godkendt cykelhjelm. Hos os handler det ikke om at vinde – det handler om at være med.

Du kan snart klikke ind på de forskellige byer og læse meget mere om de forskellige løb, distancer samt tilmelde dit barn til en fantastisk cykeloplevelse.

Kids Race er delt op i følgende aldersgrupper og vil foregår på en lukket 1 km strækning.

  • 11-12 år. Rutelængde: 8 eller 10 omgange
  • 9-10 år. Rutelængde: 6 omgange
  • 6-8 år. Rutelængde: 4 omgange
  • 3-5 år. Rutelængde: typisk 2 omgange

Det er muligt at tilmelde sig allerede nu så tilmeld dig til årets cykelløb her.