Træningsture og aktiviteter jul og nytår

Kære medlem af LFCK

Her lige en oversigt over de officielle træningsaktiviteter hen over jul og nytår 2020 samt datoer for planlagte træningsture i første kvartal 2021.

Decembertræning 2020

I december måned vil træningerne blive gennemført som vanligt tirsdag og lørdag, med en enkelt undtagelse idet vi aflyser den officielle træning 2 juledag, lørdag den 26. december. Til gengæld for den ene aflysning så lægger vi to ekstra ture ind, og vil kører et par korte ture juleaftensmorgen og nytårsaftensmorgen – turene disse to dage er med start fra torvet klokken 10.00 og har en varighed på MAX 2 timer så alle kan nå hjem og fejre jul og nytår.

Træningsture 1 kvartal 2021

Vi planlægger at køre træningsture i januar, februar og marts. Turene vil blive lagt væk fra vores normale træningsområder, f.eks. på Sjælland. Vi vil naturligvis, også i det nye år, tage hensyn til fortsatte restriktioner fra myndighederne og overholde de krav der bliver stillet til os til den tid.

Første tur er planlagt til lørdag den 23. januar med udgangspunkt i Stensved. Turen vil være på lige godt 100 km. Stort set samme rute som de foregående år.

Anden tur planlægges til lørdag den 20. februar og sidste planlagte tur er søndag den 21. marts.

Der vil ca. to uger før hver tur blive udsendt mere detaljeret info og der vil være krav om tilmelding.

Hvis nogen vil hjælpe med følgebil, vil det blive taget imod med kyshånd – hvis du/I vil hjælpe med følgebil en eller flere af dagene, så kontakt Jesper Monø

Vi håber at mange vil være med på turene, og håber at I allerede nu vil sætte kryds i kalenderen de tre dage.

 

Med venlige hilsner

Jesper & Jesper