Nyt spændende tiltag !!!


Som nævnte på ryttermøde tidligere på året, samt nævnt på Facebook/Hjemmesiden er der her lidt omkring det nye tiltag, som jeg vil afprøve i indeværende år.

Tidspunkt: Onsdagene fra Coma Idestrup kl. 18.00 med første gang den 18. april 2018.

Det jeg gerne vil prøve eller afprøve er en aften, hvor det ikke er træning med hårde intervaller, rulleskift, holdkørsel og hvad der ellers kan findes på af kraftige sager. Nej det skal være en aften hvor dem som – af en eller anden grund – ikke vil race, men gerne vil hygge sig sammen med andre en aften i fred og ro.

Hvem kunne så finde på at dukke op på disse onsdage ?????

Jeg vil gerne tro og håbe, at dem som er nybegyndere i klubben, måske nogle af mountainbike-rytterne og måske nogen af de damer, som ikke kunne mandagen før. Det er disse medlemmer – gerne nye som ældre – som kunne have glæde af sådan en aften. Jeg ser da også gerne nogen af de mere erfarne ryttere kunne deltage og øse ud af deres viden omkring udstyr, tøj og cykelsporten i det hele taget.
Jeg vil da også gerne gøre opmærksom på, at der sagtens kan blive tale om enkelte øvelser, men dette alene set ud fra noget med teknikkørsel og køre i flok. Dette vil og skal ikke have karakter af nogen form for træning – det har vi tirsdagen til for herrerne og mandagen for damerne. Tidshorisont på disse aftener vil ligge på mellem 1,5 til 2 timer pr. gang. Jeg vil lede disse aftener og jeg har afsat dagene i min kalender, men skulle jeg blive forhindret en enkelt gang, vil jeg altid sørge for en afløser. Aflysninger grundet f.eks. dårligt vejr, vil altid ske på vores Facebook-gruppe senest kl. 17.00 på dagen.

Mød op og lad os få nogle hyggelige stunder sammen ude på landevejen i den sport/hobby vi alle jo elsker på den ene eller anden måde.

Er der nogen spørgsmål bedes de venligst rettet til undertegnede på mail: rep@post9.tele.dk

Mvh
René Pedersen