Tak for en god generalforsamling

Kære medlemmer af Lolland Falster Cykle Klub – LFCK

Dette er mit første opslag som ny formand for LFCK.

Tak for en god generalforsamling, hvor vi fik sammensat en ny bestyrelse. En tak skal også lyde til de tidligere bestyrelsesmedlemmer som er trådt tilbage – tak for jeres indsats.

Referatet fra generalforsamlingen vil om kort tid blive udsendt til medlemmerne.

Den nye bestyrelse har netop afholdt konstituerende bestyrelsesmøde og er klar til at trække i arbejdstøjet, og jeg glæder mig til, sammen med den øvrige bestyrelse og alle vores medlemmer, at komme i gang med at dele budskabet at LFCK er en klub for alle. Her er plads til alle, hvis du ønsker at køre på racercykel i vores skønne landsdel. Det skal være sjovt at cykle i LFCK, vi passer alle sammen på hinanden.

På trænerfronten vil jeg trække mig tilbage, og vil ikke længere være den ene af de to faste voksentrænere. Vi har i bestyrelsen aftalt med Jesper Frimand, at han foreløbigt fortsætter som såvel voksentræner og som en del af ungdomstrænerteamet.

På voksendelen vil han blive bakket op af blandt andet mig og andre. Så vi sikrer at der vinteren over er fast træning tirsdage fra HOFA Fliser i Systofte kl. 18.00 og lørdage fra torvet kl. 10.00.

Jeg glæder mig til, sammen med jer, at arbejde for et stærkt LFCK.

Jesper Monø