Tilskudsregler 2019

Støtteregler 2019

Bestyrelsen har på bestyrelsesmøde afholdt 18-02-2019 vedtaget følgende støtteregler:

1. Ungdomstrænerne tildeles 15.000,-

2. Seniortræneren tildeles 15.000,-

3. MTB tildeles ikke en særskilt pulje, men kan søge tilskud ved bestyrelsen.

4. Licensryttere får godtgjort startpenge til DCU løb i 2019 efter først til mølle princippet. Der er afsat 8.000,- til dette formål. Bestyrelsen vil i sommerferien vurdere, om dette beløb kan hæves.

5. Licensryttere i U11-U19 får godtgjort licensen. Øvrige klasser kan ikke søge tilskud til licensen. (refunderes når der er stillet til start i 3. licensløb).

 

Alle kan søge om tilskud til motionsløb i 2019 på Sjælland og Øerne. Der vil blive ydet tilskud på op til maksimum 300,- per deltager per arrangement og aldrig mere end det pågældende løb koster.

Desuden står træner René Pedersen for udvælgelsen af motionsløb på Sjælland og øerne i 2019, hvor startpengene vil blive helt eller delvis betalt af klubben. Disse løb vil blive offentliggjort på hjemmesiden, og der vil i mange tilfælde være mulighed for samkørsel til disse løb.

Intentionen er, at få flest mulige af klubbens medlemmer ud og prøve et eller flere af de mange gode motionsløb, der arrangeres.

Hold øje med hjemmesiden og kontakt gerne allerede nu træneren, hvis du har særlige ønsker til deltagelse i diverse løb.

 

BESTYRELSEN