PRESSEMEDDELELSE

U23 DM i LANDEVEJCYKLING KOMMER TIL GULDBORGSUND

Danmarks Cykel Union afholder i samarbejde med Lolland-Falster Cykle Klub og Guldborgsund Kommune Danmarksmesterskabet i Landvejscykling for U23-cykelryttere 2019 lørdag den 22. juni og søndag den 23. juni. 

Når landets bedste U23 cykelryttere i slutningen af juni kommer til Guldborgsund Kommune giver det omvæltninger i både biltrafik og kollektiv trafik omkring Slemminge om lørdagen og Nysted om søndagen. 

Løbene vil især påvirke dem, der bor på løbsstrækningerne, da der her bliver helt lukket for bilkørsel på langt størstedelen af ruterne. 

Bor du på løbsruten?
Hvis du har adresse på en af de veje, hvor løbene kommer forbi, så opfordrer vi til, at du parkerer din bil uden for ruten, da det ikke vil være muligt at køre på selve ruten mellem klokken 9 – 16. 

Er der specielle forhold, der gør at du er nødt til at kunne komme til og fra din ejendom på dagen, så kan du ringe til arrangøren Lolland-Falster Cykle Klub på telefon 30 43 33 23 alle dage fra klokken 16.  I de fleste tilfælde kan der laves sluser til beboerkørsel på dagen. På løbsdagen kan du få kontakt til arrangøren hele dagen på telefon 29 93 18 92.  

Ruter og trafikinformation
Du kan læse mere om ruterne på Guldborgsund Kommunes hjemmeside: www.guldborgsund.dk/u23

 

Kontaktperson:
John Frejlev
Arrangøransvarlig – Lolland-Falster Cykelklub
Telefonnummer: 3043 3323