Så kører Motionsholdet om søndagen fra Torvet – opdateret


Som afløser for Hold 3 på Torvet om søndagen, har vi nu omdøbt det til “Motionsholdet” Dette navn skal tages helt bogstaveligt, idet holdet skal alene været baseret på motionskørsel/-hygge og ikke tages som nogen form for træning eller lignende – det har vi Hold 1 fortsat til.

Vi har afholdt møde den 6.4.2019 med de 6 kaptajner og det der er fremkommet ser således ud:

Mødested/-tid: Torvet i Nykøbing F. kl. 9.30
Distance: Mellem 50 km. og 60 km. (fra Torvet og retur til Torvet)
Kaptajner: Bjørn Müller – Erling Jørgensen – Gerd Nielsen – John Madsen – Jesper Larsen – René Pedersen
Hastighed: Er ikke sat på idet vi skal have alle med hjem

Jeg ligger en rute ud på www.plotaroute.com og den køres der efter. Dette sker senest fredagen før inden kl. 23.59 og her vil der været taget højde for vindretning, så turen køres ud i modvind og hjem i medvind, såfremt dette kan lade sig gøre. Det betyder, at alle deltagere og kaptajnen skulle kunne kende ruten. En på forhånd kendt rute skulle gerne gøre, at der hverken bliver kørt for langt eller for kort.

Alle søndagene er der både en kaptajn og en vicekaptajn, så alle der møder op, skulle gerne være i sikre hænder.

En sidste ting er, at jeg har laver en “kalender” som ligger som en fil på klubbens Facebook side og den er til at printe ud. Skulle der være enkelte, der ikke er på Facebook, så send mig en mail på rep@privat.dk så sender jeg den til Jer.

Første tur er således på søndag den 14.4.2019 kl. 9.30 fra Torvet i Nykøbing F.
Bemærk, at aflysning kan komme på tale grundet dårligt vejr og det bliver offentlig gjort senest kl. 8.15 om søndagen på Facebook.

Mvh
René Pedersen